10 професійних секретів ідеального гардеробу

Здоров'я, Новини

Зоряний гуру моди і стилю В’ячеслав Смірнов – про те, які речі повинні бути у кожної дівчини і як завжди залишатися на висоті, про це інформує Голос.if.ua .

1. У кожному гардеробі повинні бути базові речі. Йдеться про класику, яка ніколи не вийде з моди. Базові речі легко комбінувати з іншими, вони не виходять з моди і здатні врівноважити будь авангардний образ. У кожному гардеробі обов’язково повинні бути: класична спідниця до коліна, біла блузка, чорні штани, біла трикотажна футболка з коротким рукавом і класичні човники.

2. Є така чудова річ як «колірне коло». За допомогою нього можна легко підібрати відтінки. Це означає, що краще віддати перевагу монохромному образу. Ви будете дуже стильно виглядати в речах одного кольору, але різних відтінків.

3. Секрет, який вам дозволить завжди бути на висоті – знайти зірку з таким же типом фігури, як у вас. Ви можете копіювати образ знаменитості, над яким працювали десятки іміджмейкерів. Головне – не помилитися з типом фігури і запастися терпінням для пошуку аналогічних речей. Повністю копіювати образи не обов’язково, потрібно просто дотримуватися заданого стилю.

4. Якщо ви хочете знайти свій стиль, в першу чергу вам потрібно визначити свій кольоротип, так як в хорошому образі багато чого залежить від правильно підібраної гами кольорів. Кольоротип кожної конкретної людини залежить від кольору очей, шкіри і волосся: весна, літо, зима, осінь.

5. Підпишіться на модні блоги в соціальних мережах. Не обов’язково купувати все, що ви побачите у стилістів, але можна черпати ідеї для себе. Також там можна знайти непогані поради про те, які речі варто придбати і де і як їх поєднувати з тим, що вже є в гардеробі.

6. Аксесуари – необхідне доповнення будь-якого образу. Сумка, темні окуляри і масивний браслет можуть зробити ваш образ дуже стильним. Також можна підібрати годинник, кільця і хустки, але більше трьох аксесуарів в одному образі використовувати не рекомендується.

7. Не варто забувати про взуття, яке повинне поєднувати в собі актуальність і зручність. Якщо ви не вмієте красиво ходити на підборах, краще їх не носити. Замість цього можна підібрати балетки або стильні чоботи. І не забувайте віддавати перевагу класичним моделям, щоб мати можливість носити взуття кілька сезонів.

8. Не потрібно купувати одяг, який вам здається красивим, але при цьому є незручним. Вам має бути комфортно в тому, що ви носите. І, звичайно, всі наряди повинні бути в першу чергу практичними, інакше ви просто не будете їх носити. Намагайтеся вибирати одяг, який не буде сильно м’ятися або швидко бруднитися. Тобто, крім краси і моди, не забувайте про зручність.

9. Ваш стиль повинен відображати ваш спосіб життя. Щоб правильно скласти список необхідного вам одягу, потрібно правильно визначити статус, який ви займаєте. Якщо ви бізнес-леді, то вам підійдуть класичні ділові образи, якщо домогосподарка – зручні і стильні джинси. Також не варто забувати про вік. Людям різних вікових груп підходить різний одяг.

10. Знайти свій стиль можна дослідним шляхом. Головне – не соромитися експериментів із зовнішністю, бути сміливим. Можна міняти зачіску, колір волосся, пробувати нові луки, не властиві вам раніше. Носіть те, на що раніше не могли зважитися. Дослідним шляхом ви зможете зробити чимало відкриттів! А пам’ятаєте слова Коко Шанель про те, що мода змінюється, а стиль залишається? Грамотно складений гардероб дозволить виглядати вам завжди стильно.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.