Заучка з косичками і брекетами: “Міс Україна 2019” Маргарита Паша розкрила правду про свою красу (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Маргарита Паша у великому інтерв’ю  Знай.uа  відверто розповіла про своє життя поза конкурсом “Міс Україна”, про це інформує Голос.if.ua .

Маргарита Паша – переможниця конкурсу “Міс Україна 2019”. 24-річній студентці Київського інституту міжнародних відносин випав унікальний шанс представляти країну на світовій арені. 15 грудня в Лондоні українська красуня побореться за головну корону “Міс Світу”.

Дівчина доклала чимало зусиль, щоб домогтися успіху: виснажливі тренування з художньої гімнастики, навчання.

“Міс Україна 2019” розкрила правду про себе, прокоментувала чутки і домисли, зокрема нещодавній мовний скандал. Що ж сталося тоді насправді – читайте далі в інтерв’ю.

Маргарито, на вас лежить важлива місія – гідно представити Україну на всесвітньому конкурсі краси, де конкуренція буде зашкалювати. Як проходить підготовка до Miss World 2019? Готові до жорсткої боротьби?

Прийшовши 4 роки тому, я була зовсім юна і непідготовлена. Я тоді повністю не усвідомлювала, наскільки потрібно бути впевненою в собі, мати продуманий благодійний проект і, звичайно ж, добре знати англійську мову. Але зараз я бачу мету, не бачу перешкод. Я впевнена в собі і в своїх силах.

Заповітна корона переможниці

Хотілося б ближче з вами познайомитися. Ви спортсменка. З дитинства займалися гімнастикою. Ваша розтяжка вражає. Чому не пішли по цьому шляху далі?

Я досягла певних висот у цьому виді спорту і вирішила йти далі. Спорт загартував мені характер, силу волі, зробив багато, щоб я зараз спокійно, без сумніву, ставила і досягала поставлених цілей у будь-якій сфері свого життя.

Маргарита – майстер спорту з художньої гімнастики

В старших класах школи ви вже були місцевою зіркою? Зріст, фігура, груди. Хлопці не давали проходу?

У школі я ніколи не була красунею. Заучка, з косичками, носила брекети, прям, як з серіалу “Не родись красивой”. Я дуже пізно дозріла, як дівчина. І в ті роки я навіть уявити не могла, що отримаю титул найкрасивішої дівчини країни, хоча, звичайно, як і всі дівчата, потайки мріяла про це.

Ви до себе, до своєї зовнішності, ставтеся критично? Чи є щось, що вам не подобається?

Я ніколи не ставила свою зовнішність в пріоритеті! Як сказала Коко Шанель: “не буває некрасивих дівчат, бувають ледачі”. Я намагаюся доглядати за своєю зовнішністю, веду правильний спосіб життя. Мене все влаштовує в мені на даний момент.

Вважаю, що кожна дівчина народжується зі своєю індивідуальною родзинкою. У своєму житті я роблю більше акцент на внутрішню красу і її наповнення. Кожна жінка повинна наповнюватися духовно і нести в цей світ чистоту, добро, благополуччя, любов і мудрість.

Маргарита під час дефіле

Конкурси краси завжди мають зворотну сторону. Це закулісні плітки і інтриги. Після вашої перемоги на “Міс Україна 2019” написали, що ви “коханка власника конкурсу і взагалі все куплено”. По-перше, ви можете зараз прокоментувати це. По-друге, як реагуєте на подібну інформацію?

Кожен рік обирають нову Міс і постійно переможницям приписують з кимось роман: з членами журі, зі спонсорами конкурсу, з депутатами, чиновниками. І ось не обійшли і мене ці чутки! У мене не було стосунків з власником конкурсу. Як і всі учасниці, я знайома з Юрієм Агєєвим – власником конкурсу “Міс Україна”.

Корону “Міс Україна” і будь-який інший титул на цьому конкурсі купити неможливо і домовитися теж. Чотири роки тому я брала участь у цьому конкурсі. Мене запросила менеджер конкурсу на кастинг – і це вже був останній тиждень відбору. І я пройшла.

Ніхто з моїх близьких, родичів і припустити не міг, що я виграю тоді титул “Miss Ukraine international”.

Перші кроки до Міс Україна. 2015 рік

Багато хто відмовляли від участі, думаючи, що всі конкурси краси куплені. А у моєї сім’ї немає можливості купувати титули. Чесно кажучи, будучи на сцені, я не зрозуміла, що виграла. Пам’ятаю, яке щастя для нас тоді було пройти в ТОП-12, а потім – у ТОП-6. За лаштунками ми тремтіли й плакали від щастя. Цих емоцій зараз не передати!

Розкажіть про свою сім’ю. Хто ваші батьки?

У мене зовсім звичайна пересічна родина. Я дуже люблю своїх батьків і вдячна їм за життя. Вони у мене абсолютно непублічні. Втім, як і мої сестри. Я, до речі, з багатодітної сім’ї.

Маргарита з мамою

Звичайно, мої батьки дуже болісно реагують на критику на мою адресу, яка з’являється в інтернеті. Це ж я розумію, що здебільшого це пишуть хейтери і заздрісники. А вони – кожне слово приймають близько до серця і дуже сильно переживають. Але до позитивних слів з підтримкою вони теж небайдужі! Радує, що таких слів на мою адресу переважна більшість. І це дуже мотивує і вселяє віру в мої подальші перемоги!

Ви дуже багато подорожуєте. Де хотіли б жити?

Я працюю моделлю і з цією роботою багато подорожую, була в багатьох країнах. Але рідніше України для мене немає країни. Жити хочу тільки тут, оскільки люблю цю країну!

Якщо говорити про Україну. Київ закохав вас? Чи сумуєте за Харковом?

Безумовно, сумую за Харковом. Адже там я прожила найбільшу частину свого життя. З цим містом у мене дуже багато теплих та приємних спогадів. Там у мене живуть не тільки друзі та знайомі, а й мої рідні, моя родина. Але рано чи пізно потрібно рухатися далі і підкорювати нові вершини. Київ для мене – це новий етап, нові досягнення.

Маргарита часто подорожує світом

Про нещодавній мовний конфлікт. Катя Осадча могла піти вам назустріч: перенести інтерв’ю або записати російською та випустити з перекладом. Що відбулося насправді?

Я не розумію, чому всі так вчепилися за цю мову! Причина ж моєї відмови давати інтерв’ю Катерині Осадчій зовсім в іншому. В цей день моє самопочуття сильно бажало кращого. І саме через перевтому наша розмова і не відбулася. Більш детальну відповідь я написала на своїй сторінці в Instagram. І хотіла б раз і назавжди закрити цю тему. Я однаково добре володію як російською, так і українською мовами. Просто так історично склалося, що з народження і в повсякденному житті я розмовляю російською. Але ось, наприклад, на навчанні в університеті я частіше використовую українську і не бачу в цьому якоїсь сенсації, яку роздули в ЗМІ.

Міс Україна 2019 у всій красі

Кожна “Міс Україна” потрапляє у ті чи інші скандальні ситуації. Це неминуче. З іншого боку – це ж тільки додає популярності персоні. Як ставитеся до чорного піару?

Я спокійно ставлюся до чорного піару. На конкурс “Міс Україна” я прийшла вже з ім’ям, з чистим ім’ям і репутацією. Я знаю багатьох цікавих, впливових і знаменитих людей, а вони знають мене. Тому, що б не писали в ЗМІ, на моїй репутації це ніяк не відбивається. Якщо про Вас говорять, значить, Ви попереду, значить викликаєте інтерес.

Ваше хобі – вишивка бісером. У вас чудові роботи! Ви беретеся за зображення святих. 

Дякую, мені дуже приємно, що мої роботи завжди хвалять. Бісером я почала вишивати ще в школі. Мені це дуже сподобалося, і це заняття стало моїм хобі у житті.

Чи вірите в долю і щасливий випадок?

Я вважаю, що ми самі будуємо свою долю, і у кожної людини завжди є вибір. У випадок вірю, але знову ж таки вважаю, що ми самі його притягуємо. Неможливо сидіти вдома, нічого не робити і чекати випадку. Одного разу ти зовсім випадково опинишся в потрібний час, в потрібному місці – і мільйони доріг зійдуться в одній точці.

У 24 ви вже встигли закохатися по-справжньому? Ваше серце зайняте?

Зараз моє серце зайняте лише однієї емоцією – перемогою на конкурсі “Міс Світу”. У мене немає хлопця, і я вважаю, що це добре. Адже я можу весь свій час присвятити підготовці. Але, в майбутньому, я хочу сім’ю і дітей.

Хотілося б дізнатися, як ви доглядаєте за собою? Як часто відвідуєте косметичний салон?

Усім дівчатам я завжди кажу тільки одне, що потрібно не лінуватися і щодня змивати макіяж, робити маски, зволожувати шкіру, займатися спортом, вести правильний спосіб життя, правильно харчуватися. Тільки так ви будете виглядати добре і молодо. Для всього цього не потрібні дорогі салони і тренери.

Увага до вашої персони зараз сильно зросла. Чи немає дискомфорту через це?

Перший час було незвично. Я завжди була людиною непублічною. А вся ця популярність буквально звалилася мені на голову. Адже я йшла на конкурс не заради слави чи визнання. А заради добрих справ для моєї країни, її народу. І концентруючись на таких більш глобальних цілях, я, на жаль, упустила момент публічності. Але я швидко вчуся. І зараз для мене це вже звичайна справа: кожен день читати про себе якісь новини в ЗМІ. Частенько там я навіть дізнаюся багато нового про себе. Адже журналісти не завжди, на жаль, засновують свої матеріали на правдивих фактах. Іноді в гонитві за резонансом пишуть про мене відвертий наклеп. Але нехай це буде на їх совісті.

Хто для вас ідеал жіночої і чоловічої краси?

Для мене найважливіше, як я вже говорила, внутрішня краса. Також, мені дуже цікаві люди з харизмою, з нестандартним мисленням, яскраві і цікаві індивідуальності.

І на завершення – про що ви найбільше мрієте?

На сьогоднішній момент, найбільше я мрію про корону “Міс Світу”, і я зроблю все, що від мене залежить, щоб цю корону привести в Україну.

Юлія Абрамова

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.