У Франківську на суді показали відео, як Дерещука б‘ють і змушують вибачитись

Кримінал, Новини

Сьогодні, 10 жовтня, в Івано-Франківському апеляційному суді розглянули позов Михайла Дерещука, підозрюваного у вбивстві місцевого підприємця, інформує Голос.if.ua  з посиланням на Галицький Кореспондент.

Нагадаємо, чоловік посеред білого дня розстріляв машину підприємця Ігора Гербіна, відомого у місті за прізвиськом Червонець. З місця події Михайло Дерещук втік, однак згодом його затримали, а тепер дружина і донька загиблого вимагають два мільйони гривень компенсації за матеріальні та моральні збитки.

Майже на кожному засіданні підозрюваний подавав клопотання, сперечався із учасниками засідання, просив допитати свідків. Суд запропонував Дерещуку давати покази на засіданні 10 жовтня, але обвинувачений поки не готовий цього робити, сказав що даватиме покази пізніше.

Натомість, за його клопотанням, сьогодні у суді переглянули відео, знайдене на телефоні в Гербіна.

Відео триває всього 14 секунд, на ньому видно Дерещука, його змушують вибачитись перед Романко, також з відео видно, що його вдарили.

Після цього судове засідання знову відклали – до 29 листопада, 13:00.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.