Мешканці Хоткевича проти побудови будинку для атовців

Новини, Суспільство
Сьогодні, 9 жовтня, триває позачергова сесія Івано-Франківської міської ради. На сесії виступила Ірина Шуваринська, представниця громади.

Проблема стосується будинку на вулиці Хоткевича, де зведуть будинок для атовців. Через це будівництво, зі слів мешканців, погіршуюються умови проживання всього району, про це інформує  Голос.if.ua  з посиланням на Сайт МІСТО.

“Ділянку, де проходять комунікації, віддають під забудову. Комунікації пообіцяли “запхати” в тунель. Все виготовляється таємно від нас”, – зауважила пані Ірина.

Мешканці проголосували “проти” забудови. Мер Руслан Марцінків зазначив, що з атовцями в п’ятницю буде ще одна зустріч. Шуваринська зауважила, що зустрічей було багато.

“Ви віддали цю землю, яка не придатна для будівництва”, – відповіла пані Ірина. – Мешканці проти. Немає двох сторін, а є влада. Для чого ви тут знаходитися?”.

Міський сказав, що у цій ситуації треба шукати компромісів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.