Ветеран АТО Шульга покаже українцям життя після війни: екшн-серіал “Доброволець” невдовзі вийде на екрани

Новини, Суспільство
Серіал розповість історію добровольця Дмитра, який повернувся додому з фронту, пише Голос.if.ua.

Олег Шульга

Незабаром на телеекранах з’явиться екшн-серіал «Доброволець» про атовців, які повернулися з фронту і намагаються адаптуватися до мирного життя. Знімає шедевр ICTV за підтримки Українського культурного фонду. Головна роль у патріотичній стрічці дісталася акторові-ветерану АТО Олегу Шульзі.

Серіал розповість історію добровольця Дмитра, який повернувся додому з фронту. Головний герой – єдиний із загону вижив після обстрілу бойовиків. На Донбасі боєць отримав важку психологічну травму і після пережитого жаху намагається звикнути до мирного життя. Дізнавшись, що в Києві може статися теракт, він спробує зупинити організаторів злочинної змови.

«Саме через головного героя проходить тема життя після війни. До нього весь час повертаються спогади про бойові дії і, особливо, про той жахливий момент, коли в розвідці він втрачає своїх побратимів. Провину за це він покладає на себе. І тільки потреба діяти, вирішувати безліч питань, пов’язаних із безпекою рідних, побічно його лікують, рятують від посттравматичного синдрому», – пояснив ідею режисер серіалу Ахтем Сейтаблаєв.

Популярні новини зараз

Тіну Кароль у цікавому вигляді зняв на камеру новий чоловік: “Слів не підібрати”

Столиця у вогні, сотні постраждалих: українців закликають скасувати свої плани і терміново виїжджати

Пальчевський терміново звернувся до Зеленського через формулу Штайнмайєра: “Або ми щось робимо, або…”

Померла Анастасія Заворотнюк: по мережі розносяться страшні чутки або дурний фейк

Показати ще

Добровольця Дмитра зіграє Олег Шульга, який раніше знімався в серіалі «Нюхач», а також у фільмах «Червоний» і «Позивний Бандерас». Зазначимо, що він сам брав участь в АТО 2014-2015 років, тому роль у новій стрічці для нього буде автобіографічною.

Продюсерами виступили Іванна Дядюра та Ігор Кондратюк. Глядачі побачать 8 серій бойовика, прем’єра якого відбудеться вже наступного року.

Нагадаємо, до прем’єри історичного екшену «Захар Беркут», яка відбудеться 10 жовтня, Укрпошта готує спеціальну поштову марку.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.