Учительку з Прикарпаття нагородили престижною премією

Без рубрики

Цього тижня в Національній опері України відбулася церемонія нагородження престижної премії “Global Teacher Prize Ukraine 2019”.

Переможцем у номінації “Вибір серцем” стала вчителька Ямницького ліцею з Прикарпаття Тетяна Лінійчук, інформують “Вікна”.

«Вибір серця» — спеціальна нагорода від 1+1. Переможці цієї номінації повинні мати високі моральні цінності й поширювати їх по всій країні.

Цього року перемогли одразу двоє педагогів: Тетяна Лінійчук — вчителька української мови та літератури з Івано-Франківщини та Олена Кіркевич— вчителька математики з київської «Школи супергероїв» Охмадиту. Обоє отримали грошові премії та путівки на освітній форум в Дубай.

Тетяна Лінійчук, яка отримала сертифікат на 70 тисяч гривень, зазначила:

«Я прагну наповнювати світлом якомога більше дитячих сердець, особливо тих, які мають особливі освітні потреби, адже право на освіту має кожен!»

На «вчительський Оскар» номінували майже три тисячі неймовірних українських педагогів. Це кумири школярів, які надихають своїми новаторськими ідеями та сміливими рішеннями, а ще — якісно змінюють освіту та майбутнє вже сьогодні.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.