Комунальний маршрут до Підлужжя стане більш комфортним для селян

Новини, Суспільство
Маршрут комунального маршруту з Івано-Франківська до Підлужжя відкоригують.

Про це розповів міський голова Руслан Марцінків, пише Голос.if.ua.

«Ми відпрацювали існуючий маршрут, врахували побажання і вже буквально з понеділка ми змінимо його, аби мешканцям Франківська та Підлужжя було комфортно користуватись ним. Ми розуміємо, що у жовтня ми будемо одною командою, адже це рішення буде остаточно ухваленим. Тому, ми це питання тримаємо на контролі», – сказав мер.

Окрім того, Христина Безкровна цікавились, чи буде комунальний автобус їхати до Підлужжя і в обід.

На це міський голова відповів, що буде, однак не зараз.

«Раніше не було комунального транспорту з Підлужжя. Є автобуси які їдуть з Побережжя, є й інші. Ми зараз уточнюємо маршрут, аби діти могли доїхати до школи та інші пропозиції», – зазначив очільник Франківська.

Нагадаємо, нещодавно з Івано-Франківська до Підлужжя запустили комунальний маршрут № 45. Наразі на ньому їздять два великогабаритні автобуси. Однак, вже через декілька днів мешканці села розкритикували його. Мовляв, поза маршрутом залишається четверта частина села, а це більш як 100 житлових будинків. Окрім того, розклад нового автобуса не підходить ні школярам, ні дорослим.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.