На Закарпатті у справі замаху на керівника УЗЕ проводиться масштабна спецоперація, є перші затримані (фото)

Кримінал, Новини

Як інформує журналіст Віталій Глагола, проводяться “Обшуки в Ужгороді, Мукачеві та Хусті. В аеропорт із ранку прилетів літак Національної гвардії, а через Нижні Ворота в область заїхали понад 80 слідчих і спецпризначенців із інших регіонів України.

Причина – справа про замах на начальника управління захисту економіки Іванківа. За моєю інформацією, яку перевірив із кількох джерел – обшуки проводять і у екснардепів Павла Балоги та Михайла Ланя.

В Ужгороді за адресою Рилєєва,4 також обшуки. Вже є і перші затримані. Заарештовано Михайла Данила, офіційно – керівника федерації боксу Закарпаття. Неофіційно – колишнього міліціонера і керівника охорони Андрія Стрижака.

Крім того, затримано підозрюваного-виконавця стрілянини – діючого поліцейського”.

За інформацією від власних Закарпаття онлайн, обшуки проводилися і в обох Стрижаків – старшого і молодшого, інформує Голос.if.ua .

Крім колишнього міліціонера, першого віце-президента Федерації боксу Закарпаття Михайла Данила правоохоронці затримали також Миколу Райду і ще кілька”бійців”.

Масштабная спецоперация полиции в Закарпатье - 600 спецназовцев прибыли на самолете и проводят многочисленные обыски, в том числе в органах власти 01

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.