10 головних кольорів сезону осінь-зима 2019/2020

Здоров'я, Новини

Зовсім скоро модниці знову почнуть перебирати гардероб, складати осінні образи і відправлятися на шопінг за новими речами. Яким кольорам віддавати перевагу в прийдешньому сезоні?

Інститут кольору Pantone назвав 10 головних відтінків сезону осінь-зима 2019, про це проінформує вас Голос.if.ua .

Перець чилі

Яскравий червоний стане однією з головних колірних переваг у стилістів. У холодну і дощову погоду він буде виглядати дуже ефектно, а в відповідальні моменти додасть власниці впевненості в собі.

Червоний велосипед

Вкрай протилежний відтінок червоного підійде любителькам стриманості, строгості і лаконічності. Він чудово виглядає в монолуку і в поєднанні з бежевим, чорним і відтінком мокко.

Персиковий крем

Світлий, ніжний відтінок, який додає образу легкості. Але є нюанс: його не рекомендують вибирати дівчатам зі світлим типом зовнішності і блідою шкірою. Цікаво виглядає з контрастними кольорами.

Кам’яниста дорога

Глибокий і незвичайний коричневий підійде дівчатам з будь-яким кольоротипом і зробить красиву комбінацію з будь-яким кольором.

Фруктовий голуб

Знайдеться місце в гардеробі яскравим, насиченим відтінкам. Соковитий рожевий підійде сміливим дівчатам, які хочуть бути в центрі уваги і не бояться показати себе.

Темний чеддер

Оригінальна і смачна назва кольору зробить таким же незвичайним ваш образ. Дуже добре поєднується з темними, приглушеними відтінками, створюючи справді осінній образ. Також добре виглядає з насиченими тонами, роблячи лук життєрадісним і незабутнім.

Сіро-блакитний камінь

Дуже незвичайний сіро-блакитний відтінок буде красиво виглядати на жінках з будь-яким типом зовнішності. Стилісти наполегливо рекомендують включати його в діловій стиль.

Едем

Глибокий, оригінальний і величний, темно-зелений колір відмінно впишеться в осінню палітру.

Вечірнє небо

Елегантний синій підійде і для ділового, і для вечірнього, і для повсякденного образу. Робить відмінний тандем з глибокими чорними тонами.

Горлиця

Нарешті, простий світло-сірий відтінок також стане mast have для модниць. Зверніть увагу на базові речі даного кольору: гольфи, кардигани, тренчі. Вони відмінно доповнюються білими, чорними, бежевими, ніжно-рожевими, темно-сірими відтінками.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.