Заморозки в Україні: де буде найхолодніше

Новини, Суспільство

Погода в Україні стає холоднішою з кожним днем, а в Карпатах і в Криму вже навіть випав перший сніг. 25-26 вересня синоптики прогнозують нову хвилю похолодання вночі, через що українцям докучатимуть заморозки.

Через різке похолодання вночі синоптики вже оголосили штормове попередження – ІІ рівень небезпечності, помаранчевий.

 

За даними Укргідрометцентру, заморозки можливі в ніч на середу, 25 вересня, та четвер, 26 вересня. Окрім того, у Карпатах можливе різке зниження температури повітря до 0+2 градусів.

Уночі 25 вересня у північних, східних, Волинській, Рівненській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях сильні заморозки 0-5 градусів,
– додали синоптики.

У ніч на 26 вересня похолодання прийде і в частину південних областей.

Загалом заморозки прогнозують у Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Донецькій, Луганській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.


Укргідрометцентр попереджає про заморозки в Україні

Попри прохолодну погоду, 25-27 вересня в Україні, окрім Волинської та Чернівецької областей, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.