Злочинці напали на редакцію газети в Івано -Франківську (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

24 вересня 2019 року приблизно о 01 год.10 хв. невідомі особи шляхом пошкодження майна проникли в офісне  приміщення ГО Всеукраїнське об’єднання «Голос», редакції газет «Голос народу Івано -Франківщини» та «Воїн України» по вул. Вовчинецькій, що в м. Івано -Франківську, про це інформує Голос.if.ua.

З приміщення злочинці викрали матеріальні цінності кореспондентів видань, підготовили частину речей до викрадення, а також частково пошкодили оргтехніку.

Очевидно, що до вчинення злочину зловмисники готувалися, адже на передодні в суботу та понеділок  перевіряли оперативність спрацювання сигналізації та оперативності реагування охоронної фірми «Граніт». Злочинці діяли швидко і злагоджено, використовуючи лом та рукавички для скриття відбитків пальців.

За останніх п’ять років це вже не перший злочин вчинений відносно журналістів газети «Голос народу Івано -Франківщини», тому журналісти припускають, що черговий напад на редакції газет може бути формою залякування та тиску адже видання проводять журналістські розслідування відносно різних чиновників області, які помічені в корупції. Як би там не було, однак за вказаний період Прикарпатськими правоохоронцями не розкрито жодного із вчинених злочинів відносно журналістів газети «Голос народу Івано -Франківщини, а винні не понесли справедливого покарання.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.