15-річниця “Яєчного теракту з Януковичем” в Івано-Франківську (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Кругла дата “теракту”: 24 вересня 2004 року “важкий тупий предмет”, більше відомий як яйце, атакував Віктора Януковича в Івано-Франківську, про це інформує Голос.if.ua.

Влучним кидком у провладного кандидата у Президенти поцілив студент університету імені Стефаника, а нині заступник губернатора Прикарпаття – 17-річний Дмитро Романюк. Потім пояснював – стиковка яйця з тілом Януковича відбулася на знак протесту проти адмінресурсу: студентів вишу змусили прийти на зустріч із зазначеним політиком.

Нагадаємо, після того, як курячий набій влучив у ціль, Янукович знепритомнів. Його прес-служба заявила про замах на політика з використанням “важкого тупого предмета”. Унаслідок “яєчного теракту” Янукович опинився в реанімації, нібито, у колаптоїдному стані, не виходячи з якого звинуватив у теракті головного опонента на виборах – Віктора Ющенка.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.