Гаряча ванна кардинально змінює фігуру

Здоров'я, Новини

Гаряча ванна допомагає схуднути не гірше півгодинної прогулянки. У цьому переконують вчені з університету Лафборо, про це інформує Голос.if.ua

Вони провели дослідження із 14 людьми, які, приймаючи ванну, втратили близько 130 калорій. Температура води при цьому становила 40 градусів, а час прийняття ванни – 60 хвилин. У дослідженні взяли участь як жінки, так і чоловіки.

Такий ефект досягається за рахунок підвищення температури тіла під час розслаблюючої процедури. Водночас знижується і рівень цукру в крові. Наприклад, він нижчий на 10%, на відміну від їзди на велосипеді.

Також “пасивне нагрівання” знижує запалення. Ним у Фінляндії у людей лікують серцево-судинні захворювання.

Морозиво допомагає втратити вагу, зменшити симптоми старіння, зменшує виникнення раку кишечника і знижує артеріальний тиск. Дієтолог Холлі Маккорд закликає людей з’їдати порцію морозива кожного дня.

“В морозиві багато кальцію і це той вид продуктів, які швидко засвоюються. Лікарі Гарвардської медичної школи прийшли до висновку, що збільшення споживання молочних продуктів можуть допомогти літнім людям підтримувати здоровий вагу. Також вживання морозива робить людей щасливими, адже починають працювати зони щастя в головному мозку”, – сказав Холлі Маккорд, американський дієтолог.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.