3 найкорисніші напої для збереження жіночої краси

Здоров'я, Новини

Для жіночого здоровя та краси потрібно не тільки правильне харчування, але і напої. Деякі з них є набагато кориснішими за інші. Наприклад, каву замінити на какао, а нектари на апельсиновий чи журавлиновий сік, про це інформує Голос.if.ua

Доведено, що найкорисніший напій – це звичайна чиста вода, але є й інші джерела вологи, які можуть нести додаткову користь для жіночого організму.

Какао

Какао піднімає гемоглобін, випереджаючи яблуко, гарант і буряк. Цей напій підвищує настрій, позитивно впливаючи на жіноче серце. Вийнятком є люди з захворюваннями підшлункової залози, печінки і нирок. Їм вживання напою потрібно обмежити.

Зелений чай з м’ятою

Зелений чай багатий фітоестрогенами – рослинні гормони, які здатні знижувати ризик виникнення пухлин. Завдяки м’яті напій має заспокійливі властивість і допомагає при безсонні. Також м’ята покращує травлення, втамовує біль і позбавляє від дратівливості.

Апельсиновий і журавлинний соки

В цих напоях багато вітаміну С, який сприятливо впливає на шкіру, освіжаючи її і зберігаючи молодість. Крім цього, ще також зміцнюють імунітет.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.