Косенко розповів про завдання українських футзалістів на турнірі в Івано-Франківську

Новини
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко розповів про завдання своїх підопічних на товариському турнірі в Івано-Франківську, який стартує 22 вересня.

Олександр Косенко, зокрема, зазначив, що турнір за участю збірних України, Грузії та Румунії стане генеральною репетицією перед відбірковими матчами ЧС-2020.

“Команда розпочне збір 20 вересня, але легіонери під’їдуть 21-го числа, адже у хлопців ігри в їхніх чемпіонатах. Цей турнір — генеральна репетиція перед відбірковими поєдинками ЧС-2020. Вони розпочинаються вже в жовтні, тому це остання можливість перевірити свої сили.

І Грузія, і Румунія є сильними командами й хорошими спаринг-партнерами для нас. …Обидві команди швидкі, технічні, сповідують комбінаційний футзал. Тому буде цікаво перевірити себе напередодні відбіркових матчів ЧС-2020 у поєдинках із такими суперниками.

Звичайно, для нас найголовніше в них — поставити гру збірної України. Але в той же час ця гра має давати віддачу. Можна демонструвати дуже красивий футзал, але не досягати потрібного результату. Оскільки відбір на світову першість відбудеться вже за місяць, то і результат матчів із Грузією та Румунією матиме значення”, — цитує Косенка пресслужба УАФ,про це інформує Голос.if.ua .

Нагадаємо, міжнародний футзальний турнір за участю збірних команд України, Румунії та Грузії пройде 22 – 24 вересня в івано-франківському СК КФВ.

Розклад товариських матчів
22 вересня. Україна — Румунія (17.00)
23 вересня. Румунія — Грузія (19.00)
24 вересня. Грузія — Україна (19.00)

Збірна України з футзалу готується до основного раунду відбору чемпіонату світу-2020. Поєдинки цієї стадії відбудуться 22-27 жовтня. Суперниками “синьо-жовтих” будуть Словенія, Македонія та Косово. За регламентом до еліт-раунду проб’ються дві кращі збірні квартету.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.