Президент звільнив Івана Даніва з посади голови Калуської РДА

Новини, Політика, Суспільство

Сьогодні на офіційному сайті оприлюднене розпорядження президента Володимира Зеленського про звільнення голови Калуської РДА, інформує Голос.if.ua .

Голову Калуської райдержадміністрації Івана Даніва звільнено у зв’язку із закінченням строку повноважень попереднього президента, йдеться в розпорядженні №333/2019-рп:

“Звільнити ДАНІВА Івана Михайловича з посади голови Калуської районної державної адміністрації Івано-Франківської області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України”.

Розпорядження президента про звільнення Івана Даніва датоване 17 вересня.

Нагадаємо, що, за словами голови Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля, перші кандидати на голів РДА вже пройшли співбесіди:

“Минулого тижня перші кандидати пройшли співбесіди. Вони триватимуть і цього тижня. Переконаний, що найближчим часом ми побачимо нових керівників у районах”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.