Франківська “золота молодь” поїхала відпочивати у “Лімницю”

Новини, Суспільство

16 вересня у ПЗОВ «Лімниця» за підтримки міського голови Руслана Марцінківа розпочався оздоровчо-відпочинковий заїзд для 49-ти літніх людей, які перебувають на заслуженому відпочинку, інформує Голос.if.ua з посиланням на briz.if.ua.

Дирекція закладу (директор Сергій Бандура) підготувала дорогим гостям змістовну й цікаву програму перебування, яка б залишила «золотому поколінню» тільки приємні спогади. Зокрема у понеділок, після ситного сніданку та поселення, Департаментом освіти та науки міської ради було організовано проведення навчальних майстер-класів з декоративно-ужиткового мистецтва, малювання та паперопластики, яке провели керівників гуртків МЦДЮТ (директор Ірина Волинська), а майстри виробничого навчання з перукарського мистецтва та віажу ЦПТО номер 1 (директор Наталія Когуч) створили неперевершені зачіски, які перетворили мешканців «Лімниці» у справжніх королев та королів вроди та краси. Після цього «золота молодь» взяла участь у фотосесії, проведеної силами працівників МЦНТТУМ (директор Іван Мних).

Упродовж трьох днів на шанованих мешканців міста чекають зустрічі з багаторазовим чемпіоном України та Європи серед ветеранів Іваном Файчаком, цікаві спортивні змагання, веселі конкурси та танцювально-розважальні програми. А найціннішим є те, що відпочиваючі матимуть змогу поспілкуватись між собою, пізнати щось нове і відчути дяку молодшого покоління за те, що вони зробили для нащадків упродовж нелегкого періоду своєї трудової діяльності. Упродовж 2018-2019 років міська рада Івано-Франківська за сприяння департаменту соціальної політики (директор Василь Семанюк) організовує уже 9 безкоштовний заїзд на відпочинок літніх мешканців Івано-Франківська. Цієї осені заплановано ще 3 заїзди «золотої молоді» у «Лімницю». Департамент освіти та науки (директор Ігор Максимчук) бажає усім гарно провести час у «Лімниці», розширити коло друзів, набратись наснаги та сил і за деякий час знову приїхати на відпочинок у найкращий оздоровчий заклад Прикарпаття.

Джерело: Офіційний сайт міста

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.