Понад 23 тисячі гривень відсудив “Водоекотехпром” у фірми-боржника

Кримінал, Новини

Господарський суд Івано-Франківської області задовольнив позов Комунального підприємства “Івано-Франківськводоекотехпром” до фірми “Прикарпаття-Авто” про стягнення 23 тисячі 575 гривень боргу, про це інформує Голос.if.ua.

Судом  встановлено, що у травні 2018 року між “Водоекотехпром” (кредитором) та відповідачем (боржником) укладено Договір розтермінування боргу, який підписано сторонами та скріплено їх печатками.

“Пунктом 1.2. Договору розтермінування передбачено, що кредитор (позивач) надає божнику (відповідачу) на 3 місяці розстрочку оплати заборгованості, що починається від 22.05.18 та закінчується 31.07.18, а боржник (відповідач) зобов’язується її сплатити згідно наведеного у договорі графіка.   Прийняті на себе договірні зобов’язання відповідач виконав частково, відтак станом на 28.03.19 заборгованість відповідача перед позивачем становить 23575,19 грн.”, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до ч. 1 ст. 530 ЦК України визначено, якщо у зобов’язанні встановлений строк (термін) його виконання, то воно підлягає виконанню у цей строк (термін).

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.