Виконуючи завдання, загинув офіцер СБУ з Прикарпаття

Кримінал, Новини, Суспільство

33-річний старший лейтенант Олександр Іваньков загинув під час бойових дій, захищаючи Україну.

Про це у соцмережі “Фейсбук” повідомила волонтерка Оксана Вандич, інформують “Вікна”.

“Старший лейтенант Іваньков Олександр Сергійович (22.08.1986 — 12.09.2019), учасник бойових дій, співробітник Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України, загинув, захищаючи Україну”, — йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 14 вересня, тіло загиблого зустрінуть у Коломиї. Прощання відбудеться за адресою: вулиця Драгоманова, 3.

Прийти попрощатись можна буде сьогодні та завтра (субота, неділя) в кімнаті ритуальних послуг “Благочестя”, що на Драгоманова, 3-a. В неділю там о 12:00 відбудеться коротка служба. Повна служба відбудеться в неділю о 13:00 в великому соборі на вул. Театральна.

Колектив Служби безпеки України висловив щирі співчуття рідним та близьким співробітника Центру спеціальних операцій «А» Олександра Іванькова.

Рідним та  близьким Олександра Іванькова висловлюємо щірі співчуття Голос.if.ua .Героям слава!

 

Як ідеться в офіційному повідомленні, 12 вересня Олександр трагічно загинув на Одещині, виконуючи завдання, максимально наближені до бойових.

СБ України всебічно підтримає родину Олександра, а бойові побратими не залишать близьких наодинці з горем, запевняють у Службі безпеки України.

Андрій Шевага оприлюднив у соцмережі світлини з товаришем.

загрузка…
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.