Уряд звільнив із Міненерго калушанку Тетяну Максимець

Новини, Політика

Також Уряд звільнив дев’ять заступників міністрів. Про це інформує пресслужба уряду.

Уряд провів низку кадрових призначень, про це повідомляє Голос.if.ua  . Так, на своєму засіданні 11 вересня 2019 року Кабінет Міністрів України призначив заступників у низку міністерств.

Уряд також звільнив дев’ять заступників міністрів.Зокрема, в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості звільнено з посади першого заступника міністра Тетяну Максимець.

Нагадаємо, що 18 травня 2018 року тоді міністр енергетики та вугільної промисловості, екс-міський голова Калуша Ігор Насалик офіційно представив свого першого заступника — калушанку Тетяну Максимець.

Тетяна Максимець з 2011 по 2015 рік очолювала юридичний відділ виконавчого комітету Калуської міської ради. Наприкінці 2015 року міська рада затвердила її на посаді керуючого справами виконкому. Фактично вона стала першим керуючим справами після обрання міським головою Ігоря Матвійчука. Проте вже за півроку Тетяна Максимець звільнилася з посади і пішла працювати у Міністерство енергетики на запрошення міністра Ігоря Насалика.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.