На Київщині СБУ викрила привласнення посадовцями земельних ділянок

Кримінал, Новини

Служба безпеки України викрила незаконне привласнення дороговартісних земельних ділянок в Обухівському районі Київської області.

Оперативники спецслужби встановили, що службовці Обухівської та Української міських рад протиправно виводили землі з комунальної власності через створення та використання підконтрольних юридичних осіб. Оборудки проводились за попередньою змовою з представниками кримінальних кіл району. У ході спецоперації, санкціонованої керівництвом СБУ, проведено обшуки в Українській міській раді, за адресами проживання посадовців та інших фігурантів провадження. Під час слідчих дій вилучено документацію, печатки, електроні носії інформації, що містять доказове значення протиправної діяльності. У межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, тривають першочергові слідчі дії.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.