Астролог назвав три знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють казкове везіння у вересні

Новини, Суспільство

Які знаки Зодіаку стануть успішними в різних сферах життя, читайте у гороскопі від Павла Глоби.
Гороскоп від відомого астролога Павла Глоба розповість, на кого з представників зодіакальних сузір’їв чекає неймовірне везіння у вересні 2019 року. За його прогнозом, в першому місяці осені найбільше пощастить представникам трьох знаків Зодіаку, передає Голос.if.ua з посиланням на  Styler. Стрільці Першими щасливчиками вересня, на думку астролога, стануть Стрільці. Цей місяць чудово підходить для налагодження потрібних зв’язків і службового просування. В особистому житті у Стрільців буде все чудово. Природжена харизма цього знаку буде притягувати до нього інших людей та тішити вашу другу половинку.
Скорпіони Представники цього знаку Зодіаку також увійшли до числа щасливчиків вересня. Експерт вважає, що в цьому місяці вони, як ніколи, відчують підтримку близьких людей. У цей період для Скорпіонів стануть актуальними домашній затишок, який подарує їм масу позитивних емоцій. У другій половині вересня можна сміливо вирушати у подорож. Риби Вересень наповнить Риб життєвими силами та ентузіазмом. Положення планет подарує їм величезні ресурси для втілення в життя будь-яких починань. Причому везіння буде супроводжувати Риб цілий місяць. Цей час особливо сприятливий для нових знайомств і кар’єрних амбіцій. Експерт радить не втрачати приголомшливий шанс вересня й активно “брати бика за роги”. Раніше астролог Павло Глоба виділив чотири знаки Зодіаку, яким, за його словами, пощастить на цьому тижні, 12-18 серпня.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.