Роман Кузьмин та Ігор Худобяк – у символічній збірній 8-го туру Першої ліги! 11.09.2019, 16:54

Новини, Суспільство

Sport Arena в співпраці зі знаменитою італійською компанією Wyscout називає символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2019/20.

Після виїзної перемоги над “Кременем” (4:3) до числа найкращих потрапили одразу двох гравців івано-франківської команди – атакуючий півзахисник Роман Кузьмин і нападник Ігор Худобяк.

Відзначимо, що в активі Кузьмина переможний гол і дві результативні передачі як раз на “Халка”, котрий оформив дубль у ворота кременчужан.

Атакувальний півзахисник – Роман Кузьмин (Прикарпаття)
Матч у Полтаві не дуже показовий з точки зору якості гри, але в «перестрілці» із сімома голами Прикарпаття здобуло бажані три очки. Саме тому відзначаємо Кузьмина, який, діючи в постійному контакті з Дитком, Халком і Боришкевичем, перегравав суперників у дрібній грі та на просторі. Роман забив де-факто переможний м’яч, після передачі Дитка пройшовши повз статичних суперників, а також двічі накоротко асистував Халку.

Нападник – Ігор Худобяк (Прикарпаття)
Франківська команда сповна скористалася внутрішніми проблемами кременчужан, а Худобяк танком проїхався по їхньому податливому захисту. Халк забив двічі, скориставшись у максимальному оточенні скидками Кузьмина, а ще працював на команду – чотири рази пробивав по воротах при шістьох дотиках до м’яча в карному майданчику, вигравав верхові м’ячі, часто вступав у єдиноборства, а також взяв участь у ще одній результативній атаці передгольовою передачею.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.