Сніжанна Полянська відомий активіст та громадський діяч : інформаційна протидія

Новини, Суспільство
Snezhana Polyanska 

Ось вам перша версія. Доповнюйте!

1.Ніколи не дивися на дату публікації, всі публікації в інтернеті створені хвилину тому і тому є актуальними!
2.Ніколи не дивися на джерело інформації. в інтернеті не бреше ніхто, тому джерело неважливе, всі джерела – надійні!
3.Ніколи не перевіряй інформацію про людей. якщо хтось пише про незнайому тобі людину, то він точно не бреше, тому треба сліпо вірити!
4.Ніколи не клацай на посилання, які ти поширюєш, бо там може виявитися щось, що протирічить назві і фото, а нащо тобі знати щось крім заголовка?
5.Ніколи не став собі питання – нащо я поширюю це? Бо ж загальновідомо, що твої друзі не виживуть без цього репосту!
6.Побачив новий тест, обов’язково пройди його і покажи всім друзям, щоби ФСБ мало інформацію не тільки про тебе, а і про них!
7.Всі матеріали з словами “ШОК! Сенсація! Це відео видаляють звідусіль! Що приховують від нас!” мають бути поширені негайно без прочитання, від цього поліпшується твоя карма і зарплата
8.Ніколи не читай допис, який ти коментуєш, ніщо так не вирізняє тебе з усіх коментаторів, як коментар не по темі.
9.Ніколи не дивися профіль людини, з якою ти розмовляєш. сміливо пиши про неї все, що завгодно, чим божевільніше це звучить, тим з більшої гарантією ця людина зверне на тебе увагу!
10.Ніколи не гугли! гуглять – слабаки! замість шукати щось – питай в коментах “а хто це?”, “а де це?”, “а про що це ви пишете?” – це гарантований спосіб завести нових друзів
11.Найцікавіші, найдостовірніші та найкорисніші публікації водяться тільки в зоні *.ru та *.рф , а тільки правда – в зоні *.su (що розшифровується як Soviet Union, правда ж круто!)
12.Всі пости і коментарі, з якими ти не згоден, є проплаченими, про це обов’язково треба написати, це точно приверне до тебе увагу
….

100. Більше пиши, що всі навколо дебіли, це суттєво збільшує число друзів і можливість поширювати сміття в інтернеті
101. Пам’ятай: незалежно від правдивості новини негативній інформації повірять усі, позитивній – ніхто.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.