У Польщі вбили галичанку: поліцейські двох країн шукають злочинця

Кримінал, Новини

Українські та польські правоохоронці шукають підозрюваного у вбивстві на території Польщі 26-річної мешканки Львівщини.

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на повідомлення  Нацполіції.

Українку вбили 30 серпня у польському місті Сохачев. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний громадянин України. За інформацією польських колег, після злочину він виїхав на територію України. Відтак польські правоохоронці звернулися до Нацполіції та співпрацюють в питанні затримання зловмисника.

За словами першого заступника Голови Нацполіції, начальника кримінальної поліції, В’ячеслава Аброськіна, наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення місцеперебування та затримання підозрюваного у вбивстві.

«Злочинці повинні знати, що для нас, поліцейських кримінальної поліції, немає кордонів. Скоїв тяжкий злочин в Польщі, і сховався в Україні — обов’язково будеш розшуканий та затриманий. Якщо скоїв злочин в Україні, а сховався в Польщі, реакція поліцейських аналогічною», — наголосив Аброськін.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.