Довірлива прикарпатка віддала шахраям 12 тисяч гривень

Кримінал, Новини

Шахрай обдурив 65-річну франківчанку. Зловмисник діяв за поширеною схемою обману – зателефонував до заявниці, представився працівником банківської установи і повідомив, що у неї проблеми з банківським рахунком.

4 вересня до Івано-Франківського відділу поліції звернулася 65-річна місцева мешканка, інформує Голос.if.ua з посиланням на Фіртка.

Жінка повідомила, що близько 10 години до неї зателефонував невідомий чоловік і представився банківським працівником. Сказав, що з банківським рахунком потерпілої виникли проблеми.

Для того, щоб їх вирішити необхідна персональна інформація. Дізнавшись всю конфінденційну інформацію, і шахрайським шляхом заволодів її грошовими коштами в сумі 12 тисяч гривень.

За фактом шахрайства поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (“Шахрайство”) КК України. В рамках розслідування проводяться оперативні та розшукові заходи по встановленню та притягненню до відповідальності зловмисника.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.