Прикарпатські поліцейські оперативно затримали викрадачів автомобіля

Кримінал, Новини

Звернення до Галицької поліції надійшло вчора, 3 вересня, близько 20 години вечора, від 42-річного місцевого мешканця. Чоловік повідомив, що знайомі з вигляду чоловіки викрали його автомобіль “Фольксваген Туран”. Поліція оголосила план «Перехват», інформує Голос.if.ua 

Уже через пів години, працівники патрульної поліції області по орієнтуванню зупинили вказаний автомобіль на вулиці Набережна, що в Івано-Франківську.

Як встановили правоохоронці, автокрадії – двоє осіб, 1971 та 1982 р.н., мешканці Івано-Франківська. Зловмисники в минулому судимі за злочини пов’язані з підробкою документів, незаконне заволодіння автотранспортом та розбій.

Транспортний засіб поліцейські вилучили – без механічних пошкоджень, після проведення слідчих дій буде повернуто потерпілому.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Слідчі затримали автокрадіїв в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.