Поліцейські встановили особу чоловіка, котрий пошкодив агітацію прикарпатського кандидата в депутати

Кримінал, Новини

Франківські поліцейські розшукали хулігана, який пошкодив сіті-лайт кандидата у народні депутати.

Правопорушення зафіксовано на вул. Незалежності в Івано-Франківську. Завдяки свідомим громадянам поліцейські оперативно розшукали порушника, пише Голос.if.ua з посиланням на ГУНП в Івано-Франківській області.

29 червня о 02:00 до поліції звернувся 23-річний мешканець с. Микитенці і повідомив, що невідомий йому чоловік у центрі Івано-Франківська пошкодив сіті-лайт одного із кандидатів у народні депутати України, розбивши скло.

Проведеними оперативними заходами франківські патрульні розшукали 19-річного хулігана на сусідній вулиці від місця вчинення правопорушення. Останнього впізнали свідки.

Інформація внесена до журналу «Єдиного обліку». За вказаним фактом триває перевірка.

Правоохоронці закликають громадян у випадку виявлення порушень виборчого законодавства України повідомляти про це на оперативну лінію “102”.

Поліцейські Прикарпаття вкотре нагадують: за порушення виборчого законодавства передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.