Минулої доби ліквідовано 7 пожеж: 1 особа врятована, 4 особи евакуйовано, з них 1 дитина

Кримінал, Новини

Про це пише Голос.if.ua  з посиланням на управління ДСНС в Івано-Франківській області.

• 08:01 у місті Калуш на Проспекті Л. Українки виникла пожежа в квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. На пожежі працювала ланка газодимозахисної служби, час роботи 24 хв. Врятовано господаря квартири, якого передано працівникам ШМД та евакуйовано 4 мешканців будинку, з них 1 дитина. Попередня причина виникнення пожежі – необережність під час куріння власника квартири.

• 10:17 у селі Угринів Тисменицького району виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

• 10:40 у місті Надвірна на вулиці Вокзальній виникла пожежа сміття в сміттєвому баку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

• 19:28 у місті Коломия на вулиці Мазепи виникла пожежа сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

• 20:04 у місті Івано-Франківськ на вулиці Тролейбусній виникла пожежа сміття на крівлі недіючої будівлі теплиці. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

• 23:35 у селі Угринів Тисменицько району виникла пожежа сміття (сухого сіна) на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

• 01:43 у місті Івано-Франківськ на вулиці Пасічній виникла пожежа в квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіл. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.