Ця деталь у жінок притягує усіх чоловіків, як магніт

Здоров'я, Новини

Міжнародна група вчених з Британського університету провела серію досліджень, в результаті яких дійшла висновку, що всього одна деталь в позі робить жінку у декілька разів спокусливішою в очах чоловіка, зацікавило також Голос.if.ua.

Для дослідження фахівці приготували 3D-моделі і технологію для відстеження погляду, аби зрозуміти, яка деталь здається в партнері найпривабливішою. Дивно, але чоловіки найбільше затримували погляд на жінках, у яких яскраво виражений вигин спини та стегон.

Учасникам проекту показували 3D-моделі з трьох ракурсів: спереду, збоку, ззаду. Виявилося, що зміна в положенні спини у 100% випадків викликає додаткову увагу з боку представників сильної статі. Дослідники вважають, що це пов’язано з психологічним “гачком”: вигин спини може говорити про те, що жінка готова до залицянь і флірту.
Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.