Палац Потоцьких запрошує на заняття з йоги (відео+фото)

Здоров'я, Новини

У Палаці Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац», що у історичній частині м.Івано-Франківська , що неділі з 9.00 по 11.00 проходять  заняття з йогі(довільна оплата) про це інформує Голос.if.ua.  Організатори йога-студія “Намаскар”.

Йога – це гармонійна єдність духу, тіла та розуму. Вона з’явилася в Індії понад 5000 років тому і наразі є частиною життя близько 2 млрд людей по всій планеті. Йога передбачає прояснення розуму та налаштування тіла на діяння духу. Деякі пози застосовувалися впродовж тисяч років для вирівнювання потоку енергії тіла, детоксикації організму та концентрації уваги на диханні. Кожна поза йоги спрямована на різні частини тіла. В асані можна швидко повертатися в різні боки для формування потоку енергії, або більш повільно, щоб зосередитися на підвищенні сили та виносливості. Проте важливо виконувати вправи правильно, не відчувати дискомфорту і напруги, тривоги та невпевненості, інакше, на додачу до запалення м’язів і травм, ви не отримаєте належної користі. Неможливо осягнути йогу без досягнення повної гармонії із собою.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.