У Києві невідомі повідомили про замінування всіх пологових будинків, навчальних закладів, низки торговельних центрів і супермаркетів

Кримінал, Новини

24 червня невідомі повідомили про замінування всіх столичних пологових будинків, навчальних закладів, низки торговельних центрів і супермаркетів. Про це УНІАН розповіли у пресслужбі поліції Києва, інформує Голос.if.ua.

Правоохоронці зазначили, що отримали електронною поштою повідомлення про нібито замінування низки об’єктів, у якому не конкретизували, у яких саме навчальних закладах та пологових будинках нібито закладено вибухівку.

У поліції зазначили, що перевірять повідомлення про замінування в торговельно-розважальних центрах SkyMall, “Глобус”, Україна”, Lavina, “Гулівер”, “Арт Молл”, “Проспект”, “Район”, “Караван”, “Магелан”, “Квадрат Нео”, “Ретровіль”, “Метрополіс”, а також у всіх супермаркетах “Ашан”, АТБ, “Сільпо” та “Епіцентр”.

“Надійшла інформація, зараз перевіряємо… усі ці заклади, по них перевіряється інформація”, – підкреслили у пресслужбі.

Голова Нацполіції України Сергій Князєв пропонував посилити відповідальність за дзвінки про фальшиве мінування, оскільки до правоохоронців стали частіше надходити такі повідомлення.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.