Перекриті проїзди, пошкоджені авто та газопровід: що залишила після себе вчорашня негода

Новини, Суспільство

Вчора, 20 червня на Івано-Франківщиині вирувала негода про це інформує Голос.if.ua.

О 16.09 у Галицькому районі в с. Задністрянськ рятувальники проводили заходи з розпилення та прибирання з проїжджої частини дороги гілки дерева, яка впавши перегородила 1 смугу руху на автомобільній дорозі Н-09.

О 18.00 в Калуші вул. Б. Хмельницького проведено заходи з розпиленню та прибиранню з проїжджої частини дороги гілок дерева, яка впавши частково перекрило проїзд, пошкодило легковий автомобіль “ВАЗ 2107” та вуличне освітлення.

О 20.19 Калуський р-н с. Копанки. В результаті падіння дерева відбулось пошкодження вуличного газопроводу низького тиску діам. 150 мм. Працівниками Калуського УЕГГ на пошкоджену ділянку (зварний шов) накладено бандаж, газопостачання населення не припинялось. Рятувальники розпиляли гілки поруч розміщеного дерева, яке нахилившись в подальшому могло пошкодити поруч розміщений житловий будинок.

До теми:

Грозові дощі: вчора на Косівщині негода обвалила міст

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.