В Івано-Франківській Духовній семінарії новий ректор

Новини, Суспільство

Сьогодні, 20 червня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин покликав до обов’язків ректора Івано-Франківської Духовної семінарії св. свщмч. Йосафата прот. Романа Микієвича.

Про це інформують в Івано-Франківській архієпархії УГКЦ.

Зокрема в декреті про призначення йдеться: «З огляду на вакантність уряду ректора Івано-Франківської Духовної семінарії ми, властю нам даною, у відповідності до припису канону 338 §1 Кодексу Канонів Східних Церков, іменуємо тебе, всесвітліший отче Романе ректором Івано-Франківської Духовної семінарії, терміном на 3 роки».

Отець Роман Микієвич був довголітнім викладачем філософських дисциплін в Теологічній Академії та є парохом храму св. Архистратига Михаїла, що в м. Тисмениці. Навчання здобував у Папському Урбаніанскому університеті в Римі. Має науковий ступінь ліцензіата.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.