У Києві загинув нардеп Тимчук

Новини, Суспільство

Нардеп від “Народного фронту”, координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук чистив удома зброю і через необережність застрелився.
19 червня в Києві загинув нардеп від “Народного фронту”, координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук.
“Дмитро Тимчук загинув. 40 хвилин тому. Чистив удома зброю і застрелився через необережність”, – сказав співрозмовник.

Нардеп від “Народного фронту” Антон Геращенко сказав у коментарі телеканалу “112 Україна”, що Тимчук завдав собі смертельного поранення нагородною зброєю.

“Приблизно годину тому у швидку допомогу та поліцію зателефонувала дружина Тимчука. Вона повідомила, що її чоловік чистив удома нагородний пістолет і під час чищення завдав собі смертельного поранення. До приїзду швидкої допомоги Тимчук уже помер. На місці працює слідчо-оперативна група”, – розповів він.

Тимчук народився 27 червня 1972 року. Він відбував службу у військах протиповітряної оборони, працював у штабі Національної гвардії та в різних підрозділах Міністерства оборони. У 2014 році його обрали нардепом від партії “Народний фронт”. Політик став відомий завдяки детальному висвітленню анексії Криму і збройного конфлікту на сході України.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.