У Коломиї судять власників “реабілітаційних” центрів за торгівлю людьми

Кримінал, Новини

Так звані реабілітаційні центри були призначені для тривалого утримання, проти їх волі з обмеженням їх особистої свободи, використовуючи їхню робочу силу про це інформує Голос.if.ua.

Досудовим розслідуванням установлено, що шестеро обвинувачених з метою незаконного швидкого збагачення за рахунок отримання грошової винагороди під виглядом надання реабілітації хворим від наркотичної та алкогольної залежності, а також їх трудової експлуатації, упродовж 2017-2018 років організували на території м. Коломия та Коломийського району, декілька закладів закритого типу для примусового утримання в умовах ізоляції осіб вказаної категорії.

До Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області з прокуратури Івано-Франківської області вже надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 146, частиною другою статті 149, частиною другою статті 28, частиною третьою статті 357 Кримінального кодексу України.

На даний час особи утримуються під вартою, справу призначено до підготовчого судового засідання на 13:30 19 червня 2019 року.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.