На Прикарпатті відкрили ще один офіс Open Space

Новини, Суспільство

Під час робочого візиту до Коломиї міністр юстиції Павло Петренко відкрив сучасний офіс з надання послуг у сфері реєстрації актів цивільного стану європейської якості «Open Space».

Це вже другий офіс «Open Space», який відкритий на Прикарпатті. Нагадаємо 31 серпня 2018 року Павло Петренко в м. Івано-Франківську відкрив офіс «Open Space». І загалом 30-й в Україні, пише Голос.if.ua  з посиланням на Головне територіальне управління юстиції в Івано-Франківській області.

У Коломийському міському відділі ДРАЦС в офісі «OpenSpace» буде надаватися 14 послуг, серед яких послуги: державної реєстрації народження; подачі заяв про державну реєстрацію шлюбу, розірвання шлюбу; зміну імені; видачі повторних документів (народження, шлюб, розірвання шлюбу, зміну імені); видачі витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження, про шлюб, про розірвання шлюбу, про зміну імені.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.