Мешканець Перегінська, який застрелив коханця дружини, п’ять років проведе за ґратами

Кримінал, Новини

Рожнятівський районний суд виніс вирок мешканцю Перегінська, який застрелив коханця своєї дружини через фотографії у соцмережах -інформує Голос.if.ua з посиланням на Курс

Дружина обвинуваченого завела коханця наприкінці 2015 року, коли її чоловік був на заробітках в Росії. На початку 2016 року обвинувачений повернувся додому та дізнався про стосунки дружини з потерпілим. Вони з дружиною порозумілися та не мали наміру розлучатися.

Але коханець жінки, йдеться у вироку, систематично телефонував до неї та просив повернутися до нього, погрожував фізичною розправою, побив вікна в її будинку та погрожував його спалити. Крім того, по 50-60 разів телефонував обвинуваченому та вимагав 10 тисяч доларів за те, щоб не розголошувати про стосунки з його дружиною.

У суді свою вину обвинувачений визнав. Розповів, що живе разом із дружиною, сином, невісткою та внуком. За його словами, 3 листопада 2016 року потерпілий з самого ранку почав надзвонювати та опублікував у соціальних мережах фотографії з його дружиною.

Увечері він з дружиною приїхали у село Дуба, де жив вбитий. Дружину залишив у машині, а сам зайшов на подвір’я. Коли колишній коханець дружини вийшов з будинку, обвинувачений вдарив його кілька разів каменем, потім витягнув пістолет і вистрілив впритул у живіт. Стверджує, що не хотів його вбивати – вистрелив, коли потерпілий намагався вихопити зброю у нього з рук. Чоловік помер від втрати крові.

Суд виніс вирок за статтями 115 ч. 1 (умисне вбивство) та 263 ч. 1 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) КК України та призначив покарання сім років позбавлення волі з ізоляцією засудженого у кримінально-виконавчій установі закритого типу.

Обвинуваченому зарахують покарання з дня його затримання. Йому залишається відсидіти 5 років і два місяці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.