Олександр Богачов обіцяє засудити нардепа Шевченка за звинувачення на свою адресу

Новини, Суспільство

Богачов розповів, що люди з оточення Олександра Шевченка постійно просили його зняти свою кандидатуру з виборів, обіцяючи за це “неіснуючі посади”.

Франківський юрист Олександр Богачов, який був довіреною особою Володимира Зеленського в Долинському окрузі, а тепер є ймовірним кандидатом від партії “Слуга народу” до Верховної Ради від Івано-Франківська, відповів на звинувачення нардепа Олександра Шевченка.

Свою відповідь Олександру Шевченку, який також балотується до Верховної Ради України в Івано-Франківську, Олександр Богачов оприлюднив на сторінці у фейсбуці (на момент написання новини пост був відкритий лише для друзів, – ред.)

Нагадаємо, вчора, 13 червня, на Олександра Шевченка напали в міському парку воїнів-інтернаціоналістів і облили нечистотами. Після цього Шевченко у відеозверненні звинуватив у замовленні нападу близьке оточення Богачова, зокрема власника відомої будівельної компанії Івана Мельника.

Богачов заявив, що його рішення балотуватися ніяк не пов’язане з Іваном Мельником: він працював довіреною особою Зеленського ще під час президентської кампанії і з власної ініціативи подав свою кандидатуру, коли партія “Слуга народу” оголосила набір кандидатів-мажоритарників на своєму сайті.

Богачов запевняє, що заяви Шевченка про тиск з вимогою зняти свою кандидатуру безпідставні, і лише самі франківці вирішать, хто їх представлятиме у Верховній Раді.

Ба більше, Богачов стверджує, що це якраз на нього тиснуло оточення Олександра Шевченка. “А чи не Ви, шановний Олександре Леонідовичу, і наближені до Вас люди цілими днями саме мене просили не подавати документи на реєстрацію в кандидати до депутатів?.. Я витримав цей тиск і впевнений, що зробив правильно, що подав документи. Не зрадив собі і не підвів інших, з якими ми працювали для перемоги Володимира Зеленського”, – пише Богачов.

Олександр Богачов також заявив, що буде в суді вимагати від Шевченка спростування його звинувачень. “Як юрист, раджу готуватись до судів, і напевно, готуватись до спростування всіх тих слів, що Ви сказали на відео. І насамкінець хочу сказати мешканцям Івано-Франківська, не важливо, чи буду я, чи буде інший достойний кандидат від партії «Слуга народу», прошу Вас, шановні франківчани, “зробіть їх ще раз”!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.