Прикарпатський пожежник продав машину і не повідомив у НАЗК

Новини, Суспільство

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Івано-Франківським апеляційним судом підтримано позицію прокурора щодо наявності в діях посадовця ДСНС України в Івано-Франківській області складу адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією. Голос.if.ua   з посиланням на прес-службу Прокуратури Івано-Франківської області.

«Установлено, що старшим сержантом служби цивільного захисту – пожежним-рятувальником здійснено продаж автомобіля в сумі понад 100 тис. грн та в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» не повідомлено НАЗК про суттєві зміни в майновому стані. Рішенням суду першої інстанції особу визнано винною та призначено покарання у вигляді штрафу. Однак, не погоджуючись із рішенням суду, правопорушник подав апеляційну скаргу», – йдеться у повідомленні.

В ході апеляційного розгляду адміністративної справи за участю працівників прокуратури Івано-Франківської області апеляційним судом рішення суду першої інстанції залишено в силі, апеляційну скаргу правопорушника – без задоволення.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.