У Вовчинцях невідомі понищили дорожні знаки (фото)

Новини, Суспільство

Днями в селі Вовчинець невідомі понищили нові дорожні знаки на вулиці В.Бугая.

Про це повідомили місцеві мешканці у соцмережі Фейсбук, інформує Голос.if.ua.

“Маємо те, що маємо…. Надзвичайно неприємно і образливо, що в нашому селі трапляються от такі от події..Навіть ,скажемо більше – АКТИ ВАНДАЛІЗМУ! В ніч з 7-го на 8-ме червня 2019 року невідомі особи, припускаємо ціла група осіб, знищили, поламали, порізали, вирвали із землі!!! встановлені дорожні знаки по вул. В.Бугая в с. Вовчинець. Поліція, черговий дільничний офіцер – наразі без коментарів і без дій. Сумно…. Дивіться і робіть висновки самі”, – пишуть мешканці села.

Тепер мешканці шукають винних та цікавляться, хто відшкодує збитки.

“Зло має бути покаране! Може хтось щось чув чи бачив??? Розпорядженням сільського голови створено комісію з обстеження. Комісія виїхала на місце події та склала відповідний акт. Далі заява, акт обстеження, фотографії з місця події потраплять на стіл до керівника міської поліції та нашого чергового дільничного. А далі?”, – йдеться у дописі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.