На дві прикарпатські сім’ї склали протоколи за недбалий догляд за дітьми

Новини, Суспільство

Працівники прикарпатської ювенальної превенції ретельно перевіряють кожну інформацію, у якій йдеться про ймовірну бездоглядність дітей.

Поліцейські спілкуються з представниками місцевої влади щодо виявлення сімей, у яких батьки неналежно дбають про виховання дітей, а також перевіряють умови проживання неповнолітніх в родинах, що опинилися в складних життєвих обставинах, інформує Голос.if.ua.

Ювенальні поліцейські Долинщини днями провели спільні з працівниками служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перевірки таких сімей на території Вигодської ОТГ та Болехівської міськради. Виявилося, що у двох випадках батьки малолітніх дітей нехтують піклуванням про них та їх вихованням.

За ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей на батьків складено адмінпротоколи за ч.1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.