Якщо Зеленський не забезпечить розроблення стратегії перемоги у війні з РФ, дуже незабаром усі помилки попередника стануть його особистою провиною

Новини, Політика

Головнокомандувач Зеленський, безумовно, винен. Винен – за своєю посадою. Президент має відповідати за життя громадян, отже, винен. Винен, що не має своїх ідей і домовляється про мир із чужими. Він також винен у тому, що взяв із собою на переговори в Мінськ колишніх радників Порошенка Кучму і Демченка, які озвучили все те, що твердили за Порошенка на переговорах у Мінську протягом останніх чотирьох років.

Зеленський винен у тому, що призначений Порошенком командувач ООС Сирський виконує, як і раніше, ті рішення, які визначили в Мінську і виконували протягом усіх останніх років – коли артилерію застосовують украй рідко, коли майже немає роботи на випередження. І я насправді радий, що сьогодні лави “зрадофілів”, які критикували цю дивну гібридну війну, безкомпромісно і рішуче поповнили добре організованими лавами прихильники Петра Олексійовича, які сьогодні засуджують тактику дій сил ООС, запроваджену Порошенком та його воєначальниками на основі Мінських угод, підписаних Порошенком.

Критика потрібна новій владі – це паливо реформ. Упевнений, що потужний суспільний тиск змусить нового президента задуматися над розробленням реалістичної й ефективної стратегії ведення бойових дій проти РФ. Не озираючись на медведчуків та іншу агентуру Кремля. Тому що наразі жодного плану перемоги в України немає, а війна давно перетворилася на кровопролитну поліцейську операцію силами армії на тонкій лінії передових опорників, цілей якої керівництвом країни не визначено. Дипломати мають говорити про мир, військові мають воювати, реформи мають робити людей багатими, і завдання президента – бути успішним у всіх цих стратегіях.

Так от, якщо Зеленський не забезпечить розроблення стратегії перемоги у війні і плутатиме, як і раніше, війну з дипломатією, а мирні переговори – з особистими договірняками залежних від Путіна олігархів, то вже за місяць уже ніхто не скаже, що він винен через використання давно застарілих людей та слів. Дуже незабаром усі помилки попередника дійсно стануть особистою провиною Зеленського.

Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/blogs/jurbutusov/-jakshcho-zelenskij-ne-zabezpechit-rozrobku-strategiji-peremogi-u-vijni-z-rf-duzhe-skoro-vsi-pomilki-poperednika-stanut-jogo-osobistoju-provinoju-1022756.html

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.