Прикарпатські рятувальники не допускають дітей до купання у небезпечних місцях

Новини, Суспільство

Так, 7 червня 2019 року черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснено 3 рейди. Проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з рибалкою.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер не допущено до відпочинку 2 дітей (вік 10-12 років), які були без нагляду дорослих. З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах та відправлено з території водойми додому.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия не допущено до відпочинку в небезпечному місці 9 дітей (вік 10-12 років), які були без нагляду дорослих. З ними проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах та відправлено з території водойми додому, пише Правда іф. з посиланням на Управління з питань цивільного захисту ІФ ОДА.

7 червня 2019 року на міських озерах м. Івано-Франківськ, м. Коломия та на р. Дністер в м. Галич особовим складом РВС області в зоні відповідальності не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмуванню відпочиваючих.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.