ЦВК зареєструвала перших кандидатів у народні депутати на Прикарпатті

Новини, Політика

ЦВК ЗАРЕЄСТРУВАЛА 8 КАНДИДАТІВ У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ

6 червня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук.

Комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 31 травня 2019 року № 919.

Окрім того, до Комісії надійшли заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами для реєстрації їх кандидатами у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Розглянувши зазначені документи та встановивши їх відповідність вимогам закону, Комісія зареєструвала 8 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування, а саме: Кравченка А.Ю. – в ОВО № 27, Єфіменка Ф.Є. – в ОВО № 59, Вірастюка Р.Я. – в ОВО № 84,  Даниліва І.І. – в ОВО № 86, Дубневича Я.В. – в ОВО № 120, Фурсіна І.Г. – в ОВО № 138, Пєтушкова А.О. – в ОВО № 144, Сандула С.М. – в ОВО № 184.

Таким чином, станом на 6 червня Комісія зареєструвала 43кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування.

Також ЦВК зареєструвала довірених осіб деяких кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих  в одномандатних виборчих округах.

Комісія внесла зміни до Порядку передачі дільничним виборчим комісіям закордонних виборчих дільниць виборчих бюлетенів з виборів народних депутатів України, встановленого постановою ЦВК від 20 вересня 2012 року № 1003.

Розглянувши відповідне подання Новоайдарської районної державної адміністрації Луганської області, Комісія тимчасово закрила спеціальну виборчу дільницю № 440509, утворену на постійній основі постановою ЦВК від 12 квітня 2012 року № 66, до 21 травня 2020 року.

Окрім того, Комісія затвердила Порядок використання окружними виборчими комісіями з виборів народних депутатів України інформаційно-аналітичної системи “Вибори народних депутатів України” Єдиної інформаційно-аналітичної системи “Вибори”.

Про свої наміри боротись за мандат від ВО “Свобода” нещодавно заявила і секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук, яка вже «фальстартанула», не дочекавшись реєстрації та дозволу на проведення передвиборчої агітації, розмістивши агітаційні бігборди.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.