У Палаці Потоцьких пройде цикл благодійних концертів “На шапку”

Новини, Суспільство

Проект “На шапку” повідомив про відкриття нового благодійного концертного сезону в Івано-Франківську.

Нагадаємо, на благодійних концертах проекту “На шапку” у Франківську збирали гроші для лікування малюків, хворих на рак.

“Ми і далі продовжуємо збирати кошти на потреби маленьких пацієнтів Онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні (м. Івано-Франківськ), – пишуть учасники проекту. – Цього року у нас нова локація і багато планів та творчих задумів. А саме – серія концертів в атмосферному і затишному місці – Палаці Потоцьких”.

Перший концерт заплановано на 20 червня.

Наступні концерти відбуватимуться 4 та 18 липня, 1, 15 та 29 серпня і 5 та 19 вересня.

“На шапку” – це не лише концерти, додають організатори. Мета – творити затишне середовище, де можна поспілкуватися, провести гарно час разом із родиною, знайти однодумців та зробити добро.

Проект запрошує до співпраці виконавців та музичні гурти – живий звук, без використання фонограм та репертуар не мовою країни, з якою в України війна.

Також запрошують майстринь та майстрів для проведення майстер-класів, охочих організувати ярмарок домашніх солодощів, благодійні майстер-класи, ярмарки, лотереї чи інші атракції.

З пропозиціями зголошуватися – Леся Качурова Людмила Лінник Yuliya Bavolyak Nina Keyvan

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.