У Франківську планують укріпити береги Бистриці Надвірнянської

Новини, Суспільство

30 травня в Івано-Франківську під головуванням першого заступника міського голови М. Вітенка відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«За наслідками обговорення комісією прийнято рішення щодо першочергових дій із підсилення берегової лінії річки Бистриця Надвірнянська в районі вул. Медична, куди буде завезено понад 300 тон негабаритного каменю, а також по вул. Блавацького, що в мікрорайоні Опришівці, куди також планується доставити понад 500 тон негабариту», – йдеться у повідомленні прес-служби міськвиконкому.

«Дані превентивні заходи дадуть змогу суттєво укріпити небезпечні ділянки берегів на річці Бистриця Надвірнянська, тим самим зменшити загрозу руйнування земельних ділянок та майна громадян. Заходи плануюється здійснити по завершенню циклону дощів на території нашого міста», – йдеться у повідомленні.

Також прийнято рішення про виділення коштів для проведення відновлювальних робіт пошкодженого дахового накриття лікувальних закладів міста.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.