До Івано-Франківська завітає посол американської кулінарної культури

Новини

6 червня о 19:00 заклад Urban Space 100 запрошує на дегустацію південно-американської кухні від посла кулінарної культури США — Кріса Уільямса.

Крісу Вільямсу завжди судилося стати кухарем, він просто ще не знав цього. Залучений до вивчення кулінарії з юних років, він відвідував Le Cordon Blue в Остіні, штат Техас, і незабаром почав подорожувати по всьому світу, працюючи в закусочних в Литві, Англії, США і у всіх проміжних точках. Його ненаситний голод дізнатися все про світові кухні несподівано привів його назад — до його родоводу. Так, у 2012 році відкрився ресторан південної кухні «Lucille’s» названий на честь його прабабусі Люсіль Бішоп Сміт, яка була педагогом, кулінарним новатором і успішним підприємцем.

Як каже сам Кріс: «Все, що нам відомо про оригінальну американську кухню, це те, що вона прийшла до нас від рабів. Південний дух є базою американської сучасної кухні і це тільки тепер визнається дійсністю. Найкраща їжа, яку я коли-небудь знаходив, де б я не був, є їжею бідних людей. Я вважаю, що це найкреативніша їжа. Це не модна, красива, підроблена їжа. Це просто чесна їжа. І я думаю, я вважаю, що це красиво »

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.