Дитячий садок в Івано-Франківську прикрасили “гробами” (фото)

Новини, Суспільство

Співробітники дитячого саду в Івано-Франківську креативно підійшли до облагороджування території

В дитячому саду Івано-Франківська облаштували територію навчального закладу градками у формі трун. Про це пише місце видання “Фіртка” з посиланням на жительку міста, яка і виклала знімки в Facebook.

Дитячий садок, у якому працюють творчі люди з нестандартним мисленням, знаходиться в мікрорайоні Пасічна і носить назву “Вишиванка”.

На грядках-“трунах” ростуть овочі. Вони збиті з різного кольору дощок – блакитного, помаранчевого, фіолетового, зеленого і червоного. Всього таких грядок десять.

За задумом такий “ландшафтний дизайн” повинен відтворити форму променів сонечка, роль якого виконує жовта шестикутна клумба.

“Ростуть на них цибуля, капуста, зелень”, – пишуть у виданні.

Користувачі мережі розійшлися в думці. Деякі шоковані таким задумом і виконанням, дехто каже, мовляв, яка різниця, головне, щоб діти долучалися до природи.

  • Подуріли чи що?
  • Боже, це клумби в дитячому садку?
  • Там же цибулька, капусточка росте… Дітки дивляться, розвиваються… А ви чіпляєтеся.
  • Ну прям від душі, видно, що старалися!

Дитячий садок в Івано-Франківську прикрасили "гробами" (фото)

Грядки з “гробами” в Івано-Франківську викликали скандал (скрін: facebook.com)

А дехто викладає фото з більш вдалого ракурсу, на якому можна побачити всю клумбу, і зрозуміти, що це все ж промені сонця, а не “труни”.

Дитячий садок в Івано-Франківську прикрасили "гробами" (фото)

Грядки з “гробами” в Івано-Франківську викликали скандал (скрін: facebook.com)

“Які ж ви дурні люди зі своїми публікаціями! Невже ви не розумієте, що там є сонце з променями! Вам лише б лаяти все, ну самі щось зробили корисного, шкода похвалити за креатив?” – пише один із користувачів.

Раніше ми писали, що в школі Житомирської області спалахнув скандалчерез те, що запрошені чиновники сиділи на лавках під час останнього дзвоника, а діти, літні люди і жінки в цей час стояли під палючим сонцем.

До речі, в Черкаській області дітей нагородили за олімпіаду сувенірами з логотипом Євро-2012.

Також ми писали про те, що в Дніпрі учениці четвертого класу школи № 9готують на випускний пісню, “блатний” текст якої викликав у мережі масу обурень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.