У Києві відбудеться перший чемпіонат Європи з футболу серед учасників бойових дій

Новини, Суспільство

З 30 травня по 2 червня 2019 року в Києві відбудеться перший чемпіонат Європи по футболу серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни.

Організатором заходу є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» та за підтримки Футбольного клубу «Динамо» і Федерації Футболу України.

30 травня о 18.00 офіційна прес-конференція оргкомітету команд країн учасників Чемпіонату Європи з футболу серед ветеранів війни.

31 травня об 11.00 відкриття на спортбазі Динамо в Конча Заспі та матчі першого туру

1 червня пройдуть матчі другого туру на спортбазі Динамо в Конча Заспі

2 червня о 08.00 біля стін Михайлівського собору молебен вшанування пам’яті по загиблим за Україну в російсько-українській війні 2014-2019 рр. Цього дня з 09.00 фінальні матчі та нагородження переможців Першого ЧЄ ВВ 2019 на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського.

Проведення Фінальних матчів відбудеться на стадіоні імені Валерія Лобановського 2 червня з 09.00.

Додаткова інформація на офіційн сайтах Всеукраїнського Об”єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» та Федерації Футболу учасників АТО www.ukrazom.org та football.ukrazom.org

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.